Without Remorse (2021): Michael B Jordan este impresionant în acest film de acțiune

Michael B Jordan face tot ce ii sa in putere sa razbune moartea sotiei sale in Without Remorse, noul film realizat de Stefano Sollima. Acest film nu revolutioneaza genul horror insa dispune de suficienta personalitate pentru a se face remarcat.

O noua adaptare a operei lui Tom Clancy
Without Remorse este unul din filmele ajunse pe o platforma in aceasta perioada dominata de criza sanitara. Produs de Paramount, se poate urmari pe Amazon. In spatele camerei de filmat, Michael B Jordan este dirijat de Stefano Sollima.

Dupa o prima incursiune la Hollywood cu Sicario: Day of the Soldado (2018), recidiveaza cu inca o productie americana. Ocazia perfecta de a-l regasi pe Taylor Sheridan, scenaristul partii a doua a filmului Sicario. Withut Remorse este o adaptare a romanului celebru scris de Tom Clancy.

Un film original
Filmul spune povestea lui John Kelly, un soldat din cadrul Navy SEAL a carui viata este pusa in pericol de un commando ce are misiunea de a-l ucide. Ranit insa nu invins, ramane neputincios in fata mortii sotiei sale, insarcinata cu primul lor copil.

La iesirea din spital, John are un singur gand, acela de a se razbuna pe ucigasii sotiei sale. Urmand o pista care il duce la presupusul creier al operatiunii, va descoperi un complot care se defasoara la o scara mai larga decat ar fi crezut.

La cei doi artizani mentionati anterior, Taylor Sheridan si Stefano Sollima se adauga prezenta masiva a lui Michael B Jordan. Deja convingator ca elevul lui Rocky in Creed, mizeaza pe fizicul sau de tanar soldat si exceleaza in tot ceea ce face. Cu o privire determinata, exceleaza in acest rol, este un erou convingator si il vom vedea cu siguranta deoarece se prefigureaza o continuare a filmului.

Pe scurt, Without Remorse nu da dovada de originalitate insa mizeaza pe interpretarea impecabila oferita de Michael B Jordan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?