1

Windows-ul nu e chiar așa rău

Stiti ca de cand Linux-ul a prins putin la public si a ajuns si el mai cunoscut, multi au inceput sa tipe ca Windows-ul defapt e un SO de cacat, ca se blocheaza, ca merge greu, ca trebuie reinstalat la nu stiu cat timp, ca iti apare blue-screen cand ti-e lumea mai draga.

Eu am dual-boot cu Ubuntu si Windows 7 si pot spune ca sunt foarte multumit de amandoua, ba chiar mai multumit de Windows decat de Ubuntu, pentru ca pe Ubuntu am patit de multe ori sa dea crash cand nu aveam decat Eclipse-ul deschis.

Mi-am reinstalat Windows-ul acum vreo 7 luni cred si asta pentru ca atunci imi instalasem Mac OS, la care am renuntat imediat. Deci, de 7 luni am instalat Windows 7 si nu a aratat nici macar o secunda ca ar trebui instalat. Merge si acum, ca in prima zi de la instalare. Nu a trebuit decat sa am putina grija de el, asta insemnand instalarea unui program gen CCleaner si rularea lui la un interval de timp, pentru a ma scapa de chestii inutile. Si nu de foarte mult timp, am instalat si un antivirus, la recomandarea lui zoso. Doar sta acolo in bara si isi face treaba cand e nevoie. Nu pop-up-uri, nu nimic.

Deci nu mai spuneti ca Windows-ul e un SO de cacat, prima data incercati sa faceti ceva pentru el, incercati sa il tineti curat si daca dupa ce ati facut asta, aveti probleme, atunci spuneti ce vreti despre Windows.

laptopwindows

 

sursa foto: mashable

Admin

One Comment

  1. Linuxul e foarte bun, e unul dintre cele mai bune sisteme de operare. Din pacate, e gandit pentru anumite lucruri si pentru anumiti oameni. unii nu inteleg asta.

Comments are closed.