Verifică dacă ți-a intrat cineva pe contul de facebook

Se intampla de foarte multe ori sa ne conectam pe Facebook. De multe ori o facem intr-un mod destul de securizat de pe device-ul nostru, dar se mai intampla sa ne conectam la reteaua de socializare si de pe alte device-uri, iar facand acest lucru ne expunem numeroaselor pericole care pot aparea, mai ales ca acum este in voga ca numeroase conturi de facebook sa fie sparte.

Desi multe postari sunt impartite cu prietenii, ne dorim foarte mult ca unele informatii sa ramana confidentiale. Pe Facebook se share-uiesc chiar si multe poze pe care am vrea sa le pastram cat mai confidentiale, iar daca cineva are acces la contul nostru va avea acces si la messenger dar si la albumele private.

Cel mai bine este sa ne protejam, iar din cand in cand putem verifica daca cineva ne-a accesat contul urmand cateva instructiuni foarte simple. Pentru inceput va trebui sa intrati pe pagina voastra de Facebook, pe orice device pe care il utilizati cum ar fi PC sau Mac.

Un click pe triunghiul din dreapta lacatelului va accesa pagina de Settings. De acolo trebuie sa mergeti la optiunea de Security, dupa care sa faceti click dreapta pe Where you`re logged in pentru a vedea de pe ce device-uri v-ati logat in ultima perioada. Daca veti observa ceva ciudat pe acolo, ar trebui sa mergeti pe setarea respectiva si sa apasati pe End All Activity.

Astfel va veti deloga de pe toate device-urile si va trebui sa va logati din nou pe Facebook dupa ce ati facut acest lucru. Un alt lucru pe care l-ati mai putea face este sa va schimbati parola de Facebook pentru un plus de securitate. Pentru a face acest lucru va trebui sa faceti click pe butonul General din Settings si sa apasati pe Password.