13

uTorrent îmi încetinește calculatorul

O data cu ultima versiune de uTorrent, am intampinat ceva probleme. Atat pe calculatorul din casa, cat si pe laptopul meu, uTorrent-ul mananca toata memoria RAM si nu am gasit nicio solutie, pana astazi. L-am tot dezinstalat si instalat, am incercat BitComet, BitTorrent, dar fara niciun rezultat, toate faceau la fel. Mancau memoria RAM, pana cand se bloca laptop-ul. Dar astazi, m-am gandit sa instalez o versiune mai veche.

Dezinstalez ultima versiune, intru pe OldApps si descarc o versiune de uTorrent de prin 2010. O descarc, o instalez si voilla, problema rezolvata. Dovada, ca multe update-uri pe care le primesc programele din ziua de azi, fac mai mult rau decat bine.

In cazul in care a mai intampinat cineva aceasta problema, sper ca acest articol sa va fie de ajutor.

Admin

13 Comments

    • Eu am Windows 8 pe laptop si 7 pe calculator, deci nu cred sa fie de la Windows.

  1. Și la mine merge greuț atunci când ating viteza maximă de descărcare, undeva la 11 MB/s. Am ultima versiune pe PC, nu am mai stat să caut cea mai bună variantă de uTorrent, și anume 2.2.1.

    • Daca la mine viteza ramanea constanta, ar fi fost bine. Dar crestea si scadea.

  2. Am bittorent dar nu prea actualizez cand imi cere. Prin simplu fapt ca de multe ori dupa update nu mai merge cum trebuie. ceva se buseste.

  3. Pai el incetineste doar cand ai filme, jocuri la uploadat nu? Daca nu ai nici un film in torrent nu o sa mai faca probleme

    • Nu cand fac upload. Mergea foarte greu cand downloadam ceva.

Comments are closed.