1

Tu unde vizionezi filmele?

De multe ori te plictisești și te gândești să vezi un film sau poate ai doar câteva momente libere și vrei să te relaxezi sau poate ai o dispoziție proastă și vrei să te binedispui cu o comedie bună. Cu toții suntem consumatori de filme și seriale.

Eu am o pasiune pentru această latură a cinematografiei încă de la o vârstă fragedă.

Prefer un film după dispoziția pe care o am, sau mai tastez din când în când top 10 filme noi sau un anumit gen de film. Îmi place să fiu mereu la curent cu tot ce este nou în materie de filme și seriale. Cu serialele este puțin mai dificil deoarece trebuie să ne dedicăm mai mult timp liber și cu toții știm cât de prețios este acest timp liber în zilele noastre.

Când vreau să văd un film merg la cinema sau îl vizionez acasă. Soluția mai ieftină este să stai acasă în fața calculatorului și să alegi filmul dorit apoi să îl vizionezi în liniște fără a fi deranjat de persoana din față sau din spate sau chiar de lângă tine. Acasă tu alegi cu cine să vizionezi un film bun, pentru că de multe ori filmul devine mai plăcut dacă îl vizionezi cu o persoană specială.

În cazul celor ce aleg detașat să vizioneze filmul dorit de pe canapea, intervin dileme cum ar fi dacă se merită să descarci filmul respectiv sau să îl vezi online. De-a lungul anilor, am încercat toate metodele de a mă bucura de un film, online, descărcat și chiar și la cinema.

La cinema filmul are o ecranizare deosebită dar de multe ori volumul prea mare tinde să deranjeze și uneori și lumina puternică este destul de incomodă ochiului, ca să nu mai vorbesc despre oamenii din jur care se apucă să își desfășoare viața în dialoguri interminabile cu persoana cu care au venit.

Acasă, tu alegi cu cine poți viziona filmul și cel mai important este că tu alegi genul și numele filmului iar totul este gratis.

Eu prefer să vizionez un film/serial online, deoarece nu este tocmai plăcut să aștepți minute bune sau chiar ore pentru descărcare, aici un factor extrem de important fiind și viteza internetului.

Chiar recent am descoperit un site unde pot vedea online și fără întrerupere filme atât clasice cât și noi, hd sau la o calitate mai puțin bună și mai ales faptul că reclamele care deseori sunt extrem de deranjante, aici nu își fac apariția, este vorba de site-ul putlocker23.com.

În concluzie, filmele sunt o parte din viața noastră și pe care chiar dacă recunoaștem sau nu le preferăm oricând avem un moment de relaxare sau în cazul celor psihologice, un moment de gândire. Genul filmelor reprezintă un pas important în alegerea lor și ne pot reflecta chiar personalitatea.