0

Top 5 comedii de pe Netflix

Comedia este un gen care prinde de fiecare data la publicul larg, cu toate acestea, acest gen este unul dificil de facut asa cum trebuie. La Netflix gasiti insa niste comedii care cu sigruanta nu va vor dezamagi. Umorul este un subiect foarte dezbatut, el nu poate multumi pe toata lumea. Pentru unele persoane, umorul care rezoneaza cel mai bine cu ele este cel negru, pentru alte persoane sarcasmul este umorul spre care se orienteaza mai mult. Indiferent la ce glume radeti mai des, Netflix va pune la dispozitie niste seriale de comedie pe gustul vostru. In aceasta lista veti gasi cateva seriale pe care cu siguranta le veti indragi mult.

Parks and Recreation este un serial care necesita timp din partea voastra, dar va merita sa-l incercati. El are in distributie cativa actori celebri. Ideea acestui serial este conturata in jurul povestii birocatei Leslie Knope. Dorinta de a transforma un sit de construcie abandonat intr-un parc pentru comunitate porneste o multime de conflicte amuzante, acest serial fiind o comedie de neuitat. The Good Place este un alt serial pe care il puteti alege, acesta strangand pana in momentul de fata, 37 de episoade. El merita o sansa, chiar daca nu multa lume din tara noastra vorbeste despre el. Acest serial reuseste sa imbine filosofia cu comedia. Ideea serialului este centrata in jurul unui oras in care se duc oamenii care au fost buni pe parcursul vietii atunci cand mor. Atunci cand Eleanor Shellstrop ajunge in cest oras, ea isi da seama ca a foist confundata cu altcineva.

BoJack Horseman este un serial de desene animate, el avand 60 de episoade, acestea fiind impartite in cinci sezoane. Umorul din serial este unul destul de stupid la inceput, dar daca iti place acest gen de umor, atunci ar trebui sa-i acorzi o sansa. El devine mult mai profund, pe masura ce va veti uita la el. Povestea se invarte in jurul personajului din titlu, un cal-om, care as fost o vedeta principala din show-ul TV „Horsin Around”. El locuieste acum la Hollywood si se plange din absolut orice motiv. Povestea reuseste sa impleteasca comedia cu scenele mai triste.

American Vandal este un alt serial pe care il puteti urmari, acesta aratand povestea vandalului sau a vandalilor care au distrus 27 de masini. Lucrurile nu sunt atat de simple insa, iar povestea cu siguranta va fi foarte interesanta, dar si foarte amuzanta.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *