The Bold Type – serialul care te va captiva

Cum ar fi sa te apuci de un serial pe care nu l-ai mai vazut pana acum? Un serial excelent, The Bold Type, disponibil pe Amazon Prime.

The Bold Type este un Sex and The City al timpurilor moderne. La sfarsitul anilor 1990 si la inceputul anilor 2000, preferata tuturor, mai ales a celor din New York, dar si a noastra, un model de reusita si de viata inspiranta, era fara doar si poate, Carrie Bradshaw. Sau si una din prietenele sale din Sex and The City. La 15 ani dupa incheierea show-ului, a fost nevoie de ceva timp pana cand Miranda, Carrie, Samantha si Charlotte sa aiba demne mostenitoare pe micul ecran.

Dar, cu Jane, Kat si Sutton din The Bold Type, provocarea este acum pe Amazon Prime Video.

The Bold Type este deci povestea a trei fete care lucreaza toate la aceeasi revista de moda din New York, Scarlet. Dupa ce au fost asistente timp de mai multi ani, doua dintre ele sunt promovate. Jane devine jurnalista, in timp ce Kat, trebuie sa se ocupe cu retelele sociale.

A treia, Sutton, nu reuseste sa promoveze si viseaza sa ajunga la departamentul de moda. De-a lungul episoadelor, gasim povestea lor de prietenie, evolutia lor in cariera, dar si povestile lor de dragoste, de success sau nu.

Un serial foarte femininst. The Bold Type este inainte de toate un serial feminist. Povesteste inainte de toate reusita sociala a trei femei, solidaritatea care le uneste si ajutorul lor reciproc. Deci nu poate fi vorba despre o rivalitate intre femei aici.

Este un mesaj foarte frumos pe care il trasmite serialul, feel good. Dar, asta nu inseamna ca nu sunt tratate aici teme mai importante precum sexualitatea feminina, orgasmul, agresiunile sexuale, cancerul de san sau acceptarea de sine.

Iar personajele de aici poarta cele mai magnifice tinute, ca doar suntem la New York! In orice ipostaza sau situatie sunt imbracate magnific.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *