Țări în care te descurci cu mai puțin de 50 de euro pe zi

Daca esti in cautarea unor destinatii mai ieftine de vacanta, atunci trebuie sa stii ca exista numeroase tari pe care le poti vizita cu usurinta fara a cheltui mai mult de 50 de euro pe zi. Una dintre aceste tari este Portugalia.

In Lisabona poti sta la hoteluri de 5 stele la preturi mult mai mici decat in alte tari din Europa. Pe langa acest lucru, trebuie sa ai in vedere si faptul ca mancarea este destul de ieftina, iar daca mai pui in calcul localnicii prietenosi, atunci ajungi la concluzia ca Portugalia merita vizitata.

O alta tara este Peru, destinatia de vacanta preferata a turistilor pasionati de civilizatia Inca. In aceasta tara poti naviga pe Amazon si poti vizita ruinele templelor incase, un meniu delicios nedepasind suma de 5 euro. Desi preturile pe traseurile Inca sunt destul de scumpe pe Internet, afla ca poti profita de reducerile last-minute pentru Machu Picchu chiar si pana la 50%.

China este cunoascuta ca fiind o destinatie destul de ieftina. In zonele rurale, pretul unei camere este sub 20 de euro pe zi, iar mancarea ajunge la 4 euro. Transportul pentru a ajunge la marile orase costa mai putin de un euro. Cei care vor ajunge in China se vor bucura de multe lucruri printre care localnici prietenosi, mancare delicioasa dar si numeroase plaje.

O alte destinatie foarte ieftina este Cambodgia. O camera privata aici cu aer conditionat, costa mai putin de 20 de euro. Aceasta este destinatia ideala pentru turistii cu un buget mai redus. India este recunoscuta ca o tara destul de ieftina, nedepasind pragul de 50 de euro pe noapte, chiar la hotelurile de 5 stele.

In Grecia camerele pentru o persoana pot fi inchiriate chiar si cu mai putin de 30 de euro pe noapte.