1

Top 3 jocuri de curse pentru mobil în prezent

Sunt foarte multe jocuri interesante si captivante si tocmai din aceasta cauza am decis ca este momentul sa facem o recapitulare si un top al celor mai de succes jocuri de curse de pe mobil, iar in ceea ce urmeaza o sa va prezentam top 3 jocuri de curse ale momentului pentru mobil.

  1. Asphalt 8

Asphalt 8 este probabil cel mai cunoscut joc de cuse de pe mobil din prezent datorita actualizarilor dese facute de Gameloft. Interfata de la Asphalt 8 este foarte diferita de cea de la Asphalt 7, iar cei de la Gameloft au trecut la un alt nivel din punct de vedere al graficii care este mult mai realista. Acrobatiile absurde de pe trambuline au ramas lafel. Senzatie aici a facut cursa Infected din Islanda, iar rularea cu nitro activat era excelenta, avand nitro nelimitat pe parcursul infectarii. Jocul a ajuns sa ruleze pe toate mediile posibile, Android-ul la tablete, telefoane si chiar si pe PC, prin Windows Store.

  1. Riptide GP 2

Riptide GP 2 este un joc cu motociclete care exista de cand lumea, el a fost lansat in anul 2013 prima data pe iOS si apoi ajungand pe Android, PC si alte console. Nivelul de personalizare grafica era urias, iar jocul avea zeci sau sute de recenzii pe Mobillissimo.ro. Valurile din joc aratau fantactic ceea ce dovedea ca grafica era una foarte buna. Trecerea de la GP1 la GP2 este similar cu cel de la PlayStation 1 la PlayStation 2. Acest joc a fost descarcat de zeci de milioane de oameni totusi el costa 1.99 euro, dar merita deoarece este un joc captivant de-a dreptul.

  1. NFS: Most Wanted

In 2012 venirea lui NFS: Most Wanted a fost ca un soc in acel an deoarece pretentiile pentru un joc bun erau minime. Senzatia pe care o ai pe mobil nu este acceasi cu cea pe care o ai pe calculator  pur si simplu nu poti explica in cuvinte o ciocnire, un apus sau rasarit in zare. Acest joc a adus un profit foarte bun in acel an de miile sau zecile de mii de oameni care l-au cumparat.

Admin

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *