0

Storcătorul de fructe și legume – un aparat care te ajută să fii mai sănătos

Nu mai e un mit faptul că sucurile din comerț sunt foarte nesănătoase, iar din acest motiv au apărut tot mai multe storcătoare de fructe și legume care sunt foarte accesibile dar și utile totodată pentru că te ajută să îți pregătești singur suc natural din fructe și legume chiar la tine în bucătărie. Astfel, nu vei mai fi nevoit să consumi sucuri din comerț.

Astfel, dacă vrei să-ți iei și tu un astfel de aparat pentru o viață mai sănătoasă, te vom ajuta noi să faci cea mai bună alegere.

1.Putere
Dacă vrei să ai un aparat care să poată pregăti suc din fructe întregi, fără să le mai feliezi, atunci ar trebui să optezi pentru un model ceva mai mare dar și care să aibă o putere de cel puțin 700 W. Astfel, va fi pregătit oricând să obțină suc din orice fruct.

2.Ușor de folosit
Storcătoarele de fructe sunt electrocasnice simple, deci nu ar trebui să-ți fie greu să îl folosești. Mai important decât asta este însă să poți curăța ușor aparatul, să aibă părțile detașabile ce pot fi spălate sub jet de apă sau chiar în mașina de spălat vase.

De asemenea, un sistem anti-alunecare ar fi și el util, precum și sistem de auto-oprire atunci când motorul s-a încălzit prea tare, evitând astfel posibile defecțiuni.

3.Garanție
Vei vedea că un storcător de fructe te va face să te simți mai sănătos, motiv pentru care nu vei dori să te desparți de acest aparat. Doar că probleme tehnice apar deseori, iar pentru a evita posibile cheltuieli pentru reparațiile aparatului, ar trebui să alegi un storcător care să dispună și de o garanție de cel puțin 24 de luni.

Așadar, acestea sunt 3 lucruri simple, dar importante, care te vor ajuta să alegi un storcător de fructe bun.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *