5

Program TV de Crăciun la PROTV

M-am gandit ca ar fi frumos, sa va arat programul principalelor posturi de televiziune din Romania, pe toata durata Craciunului. M-am decis sa incep cu PROTV-ul, cel mai important program de televiziune din Romania, dupa parerea mea. Aveti mai jos o lista, cu toate filmele pe care le puteti vizona de Craciun.

Luni, incepand cu ora 12:15, PROTV da startul la programul de Craciun. Incepe cu filmul  „Cupidonii Craciunului„(12:15) si continua, cu filmul romanesc „Ho Ho Ho„(14:00). Programul continua cu „Miracolul de pe strada 34„(16:15) si se incheie cu comedia „De Craciun nu stam acasa„(22:45).

Marti, prima zi de Craciun incepe cu celebrul film, „Ice Age” (10:30). Ceva mai tarziu, puteti viziona si „Craciun cu scantei„(17:00). Seara se incheie cu un concert extraordinar, marca Stefan Banica.(23:30)

Miercuri, programul de Craciun incepe mai devreme, cu filmul „Prietenii Spargatorului de Nuci„(07:45), continua cu cei cinci catei adorabili, cu filmul „Eroi de rasa„(11:30) si se incheie cu binecunoscuta emisiune „Vocea Romaniei”

Joi, in ultima zi de Craciun, avem parte de doar doua filme de Craciun, mai exact, „De paza de Craciun 2: Vacanta fara griji„(15:00) si „Craciun in Tara Minunilor„(17:00)

Cam asta ar fi programul de Craciun, al celor de la PROTV. Urmeaza ca astazi sau maine, sa realizez si programul de Craciun A1 si Kanal D.