0

Obiceiurile bărbatului bine îmbrăcat

Barbatii bine imbracati au cateva obiceiuri, pe care toata lumea ar trebui sa la imbratiseze astfel incat sa arate mereu bine. Barbatii cu stil urmaresc tendintele in moda. Un domn bine imbracat, este la curent cu tot ce se poarta in domeniul fashion. Fie ca citeste despre aceste lucruri, fie ca are un abonament la o revista, barbatii cu stil prefera sa stie totul despre aceasta industrie si care sunt tendintele ei.

Acestia nu se tem sa intre in magazine pentru a incerca noi articole vestimentare. Barbatii cu bun gust stiu ca cea mai buna alegere pentru o tinuta ok din multe puncte de vedere este facuta in offline. Ei nu se tem sa intre in nici un magazin, chiar daca vorbim despre unul de lux, sau de unul second hand.

Ei analizeaza cu atentie calitatea materialelor hainelor si accesoriilor pe care le cumpara si hotarasc daca aceste accesorii sau haine merita investitia. Ei merg pe principiul ca prefera sa investeasca o suma mai mare pentru mai putine piese vestimentare, decat sa cumpere mai multe, dar de o calitate indoielnica. Barbatii cu stil, au in vedere combinatiile inedite.

Nu poarta mereu costume elegante. Acestia stiu sa aleaga o tinuta de tip casual pentru a iesi in oras, fie ca vorbim despre un ceas sau despre o esarfa. Ei acorda o atentie deosebita si lenjeriei intime. Un barbat stilat stie cum sa poarte lenjeria intima, chiar daca aceasta este ascunsa vederii.

Barbatii cu stil mai stiu ca hainele trebuie sortate cu grija atunci cand sunt spalate, astfel incat sa nu se deterioreze in urma spalarii. Un barbat care are nevoie de un costum pentru un eveniment sofisticat si nu-l gaseste in magazine, va prefera un croitor. Se va asigrua astfel ca va obtine o tinuta care sa i se potriveasca perfect, astfel incat sa iasa in evidenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *