Netflix – seriale ideale pentru un binge-watching

Un Mesia, adolescenti care se dau drept experti in sex, femei in varsta care o iau razna…Netflix incepe in forta anul 2020. Speram ca una din rezolutiile din anul nou este aceea de a urmari si mai multe filme decat in 2019. Iata care sunt cele mai bune seriale pentru un binge-watching in ianuarie.

Messiah, sezonul 1 – 1 ianuarie. Acest serial abia a inceput sa fie difuzat si a starnit deja numeroase polemici. Messiah spune povestea lui Al Masih, un fel de Iisus al timpurilor moderne. Povestea incepe cu agentul CIA, Eva Geller care descopera o serie de informatii despre acest barbat care a reusit sa atraga atentia comunitatii internationale datorita carismei sale si actelor sale calificate uneori drept minuni dumnezeisti.

Sex Education, sezonul 2, 17 ianuarie. Daca nu ai urmarit inca unul din marile succese Netflix ale anului trecut iti facem o mica recapitulare – Sex Education este o comedie britanica cu accente sociologice care povesteste viata sexuala si amoroasa a milenialilor. Otis, un adolescent timid se lanseaza in infiintarea unui cabinet de sfaturi clandestin in cadrul liceului, lasandu-se convins de impulsiva Maeve. In sezonul 2 Otis este mai indraznet si vrea sa avanseze lucrurile in privinta lui Ola, iubita sa. Relatia cu Maeve este din ce in ce mai tensionata. In cadrul liceului izbucneste o infectie cu chlamydia.

Next in Fashion, sezonul 1, 27 ianuarie. Noul serial Netflix, Next in Fashion va pune in lumina 18 creatori de moda necunoscuti in timpul unui concurs care ii va permite invingatorului sa isi faca un nume in acest domeniu extrem de concurential. Prezentat de catre stilistul si personalitatea tv Tan France, concursul ii va permite castigatorului sa puna mana pe suma de 250 000$ si sa isi lanseze prima colectie pe e-shop-ul de lux, Net-a-porter.

Grace & Frankie, sezonul 6, 15 ianuarie. Bucurie, entuziasm, lacrimi de fericire – la un an de la ultima lor aparitie, cele mai stilate bunicute din istorie revin odata cu al saselea sezon al serialului Grace & Frankie. Si acest lucru face din serial al doilea serial comic cel mai lung al lui Netflix, dupa Orange is the New Black. Va amintim ca Grace & Frankie spune povestea a doua femei a caror soti le dezvaluie ca de fapt sunt gay si ca au o relatie impreuna. Cele doua protagoniste, abandonate ajung sa devina cele mai bune prietene din lume si sa elaboreze o noua definitie a termenului de « familie ». Ultimul episod al sezonului 5 ne arata cum cele doua bunicute rememorau ultimii trei ani din viata si discutau modul in care viata lor s-a schimbat in ultima vreme si cum ar fi fost viata lor daca nu ar fi luat decizia de a locui impreuna. In acest nou sezon mari schimbari se prevad in special pentru Grace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *