0

Motorola pregătește un eveniment, înainte de MWC 2017

In aceste zile au aparut numeroase scapari in cazul noului Samsung Galaxy S8 si nu numai. Pe langa zecile de poze cu Samsung Galaxy S8, pe internet au aparut si cateva fotografii ce ne prezentau un smartphone ce pare a fi Motorola Moto G5 Plus.

 Astfel, se pare ca noul gadget de la Motorola deja apare la vanzare pe cunoscuta platforma OLX, la pretul de 1.650 lei in majoritatea anutnurilor, iar la scurt timp dupa stirea cu listarea unui smartphone sub denumirea de Moto G5 Plus, a aparut si o imagine oficiala ce pare a confirma aspectul telefonului vandut si pe OLX.

Telefonul din imagini, dar si varianta denumita Moto G5 se pare ca ar fi prezentate la mult cunoscutul eveniment al anului 2017 – Mobile World Congress, targ destinat in special tehnologiei, insa, se pare ca la MWC 2017, Motorola ar avea un eveniment pregatit, pentru data de 26 februarie, conferinta tinandu-se incepand cu ora 17:30 ora Romaniei, la aceeasi conferinta, urmand sa avem de-a face cu un ceas inteligent ce ar urma sa ruleaza versiunea de Android, Wear 2.0.

Din scaparile de pana acum, se pare ca noul phablet de la Motorola, ar urma sa soseasca cu un display de 5.5 inch, imaginile oferind fiind la rezolutie Full HD, nu avem detalii daca o sa primim sticla 2.5 D, sau daca ecranul va beneficia de orice alt tip de protectie impotriva zgarieturilor.

De altfel, ca si camere de fotografiat, pentru cea principala cei de la Motorola au integrat un senzor de 13 megapixeli alaturi de un blit, in timp ce camera pentru camere selfie are un senzor de 5 megapixeli integrat. Ca si procesor, telefonul urmeaza sa soeasca cu un Snapdragon 625, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Ca si autonomie, avem o baterie de 3080 mAh, baterie care cel mai probabil ne va oferi si functia de Quick Charge.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *