Modern Love: vei adora acest serial în genul lui Love Actually

Suflete romantice, am gasit pentru voi o noua jucarie. Amazon Prime urmeaza sa posteze online noul sau serial, Modern Love. In program: un cocktail exploziv de sentimente si o distributie de 4 stele. Daca faci parte din cei sau cele urmaresc doar sectiunea comedie romantica pe contul lor de Netflix, iata un nou serial de adaugat pe lista, Modern Love.

Modern Love: iubirea in toate formele sale. Noua vedeta in materie de seriale pe platorma Amazon Prime este Modern Love. Modern Love este adaptarea celebrei cronici cu acelasi nume din cadrul New York Times. Serialul promite sa trateze iubirea in toate formele sale – iubire familiala, romantica, amicala, iubire platonica, lipsa iubirii dar si iubire solitara. In program, o antologie romantica in care telespectatorii vor putea urmari 8 povesti de viata care au figurat la un moment dat in New York Times. Fiecare episod are o durata de cate 30 de minute si se va concentra asupra unui singur personaj si a raportului acestuia fata de iubire.

Distributia serialului Modern Love. Pe hartie, suntem deja intrigati de serialul Love Actually. Insa distributia a reusit sa ne convinga de faptul ca Modern Love face parte din serialele toamnei pe care nu trebuie il ratam sub nicio forma. O vom regasi pe Anne Hathaway, Tina Fey, atragatorul Dev Patel, Cristin Milioti (How I Met Your Mother), Catherine Keener, Andy Garcia, John Slattery (Mad Men), Andrew Scott (Sherlock), John Gallagher Jr (The Newsroom) sau Julia Garner (Ozark).

Romantismul ocupa un loc privilegiat in serialul Modern Love. Ea m-a parasit este titlul primei cronici a serialului, cronica ce a aparut in septembrie 2004. De atunci, in jur de 800 de povesti centrate asupra a doua persoane care nu sunt intotdeauna un cuplu au fost publicate cu regularitate in editia de duminica a prestigiosului cotidian.

In 2016 s-a consolidat popularitatea acestor povesti prin intermediul unui podcast scrise de cei care le-au trait. Daniel Jones, cel care a coordonat aceasta rubrica a marturisit ca in jur de 8000 si 9000 de eseuri in fiecare an din care publica in cele din urma cam 52 pe an.

Modern Love se doreste a fi un nou exemplu de diversificare a cotidianului The New York Times dupa un podcast de succes The Daily si The Weekly, echivalentul sau televizat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?