Locuri minunate de vizitat în Costa Rica

Costa Rica este considerată bijuteria Americii Centrale, o țară ce îmbină cât se poate de armonios litoral, junglă, parcuri naturale și deltă, cu un potențial turistic deosebit. Iată locurile pe care le poți vizita aici.

San José. Majoritatea celor care vin în Costa Rica au tendința de a evita San José, preferând să își petreacă timpul pe plajele sau în parcurile naționale din țară. Cu toate acestea, San José dispune de o mulțime de atracții interesante: Muzeul Național din Costa Rica, Teatrul Național și Mercado Central ce merită să fie vizitate.

Parcul Național Rincon de la Vieja este un parc național situat în jurul vulcanului Rincon de la Vieja. Acesta le permite turiștilor să vadă craterul în activitate precum și o mulțime de zone de activitate geotermală în care se pot admira gheizere, surse de apă caldă.

Rezerva biologică Monteverde. Situată în centrul țării, rezerva biologică Monteverde Cloud Forest este una din cele mai dezvoltate și vizitate destinații turistice din țară datorită frumuseții sale naturale, biodiversității sale extraordinare și numeroasele activități puse la dispoziția turiștilor.

Relaxare la Montezuma. Situat în extremitatea sudică a peninsulei Nicoya, fermecătorul sat este extrem de popular în rândul localnicilor și nu numai. Artiștii, amatorii de yoga precum și amatorii de ecoturism, cu toții vin aici pentru a petrece un sejur relaxant.

Scufundări și snorkeling în Isla del Cano. Pasionații de scufundări și snorkeling vor merge la Isla del Cano (Drake Bay) unde pot admira rechini cu coadă albă, baracude și balene cu cocoașă, în funcție de perioada în care vin aici. Se organizează excursii pe Isla del Coco, o insulă protejată situată la 550 de kilometri de Costa Rica. Aici, fondurile marine sunt de o diversitate excepțională: rechini, delfini, pești multicolori.

Explorează regiunea din jurul La Fortuna. Un orășel situat într-un peisaj spectaculos, în apropiere de vulcanul Arenal, un excelent punct de plecare pentru explorarea regiunii din jur.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?