Let it Snow – filmul de Crăciun marca Netflix cu actrița din Sabrina

Nu este niciodata mult prea devreme sau prea tarziu de a urmari filme de Craciun. Abonatii Netflix sunt norocosi, vor descoperi curand Let It Snow, o comedie de Craciun, adaptarea unui roman de succes scris de John Green.

Craciun inseamna cina in familie, cadouri, brad de Craciun decorat cu grija, dar si filme de Craciun care vin sa ne mai inveseleasca putin. Si deoarece unii considera ca este prea frig pentru a se aventura la cinema, prefera sa stea la caldura si sa aleaga Netflix.

Let It Snow, un film de Craciun marca Netflix. Platforma de streaming, cea mai populara la ora actuala, stie ca abonatii sai adora filmele de Craciun. Anul trecut le-a oferit acestora filme excelente precum A Christmas Prince, A Royal Wedding sau The Holiday Calendar.

Pe data de 8 noiembrie Netflix va posta online filmul Let It Snow, noua sa comedie de Craciun. Filmul reprezinta o adaptare a romanului cu acelasi nume si aduna 3 povesti de Craciun, co-scrise de Maureen Johnson, John Green si Lauren Myracle. Titlul este sinpirat bineinteles din celebrul cantec Let It Snow, care inca este la mare trecere in perioada Craciunului.

Let It Snow va spune povestea une gasti de adolescenti care se confrunta cu diferite probleme specifice acestei perioade dificile, in timpul unei furtuni de zapada memorabile. Fiecare poveste urmareste un adolescent diferit blocat in Gracetown, Carolina de Nord. Prima poveste este despre o tanara pe nume Jubilee care se afla blocata in tren in drum spre bunicii sai, in Florida. A doua poveste spune povestea lui Tobin si a celor doi prieteni ai sai care au un accident de masina. A treia poveste este a lui Addie care s-a despartit recent de iubitul sau Jeb.

Distributia filmului Let It Snow. Privind afisul vei observa cateva chipuri cunoscute. In special din celebrul film Sabrina. Astfel ii vom regasi pe Shameik Moore (Spider-Man Into The Spider-Verse), tanara vedeta Youtube Anna Akana, Jacob Balton (Spider-Man: Homecoming), Isabela Moner (Instant Family), Odeya Rush (Dumplin), Mitchell Hope (The Descendants), sau Liv Hewson (fiica lui Drew Barrymore cunoscuta dintr-un alt film Netflix : Santa Clarita Diet).

Persoanele care detesta Craciunul risca sa rateze un film de exceptie. Acestia poate prefera sa urmareasca serialul horror Marianne. Inarmeaza-te cu o cana de ciocolata calda si ceva dulce si pe data de 8 noiembrie nu lipsi din fata televizorului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?