Galaxy M30s ar putea avea o baterie gigant de 6000 mAh

O serie de noi detalii au fost dezvaluite cu privire la noul Galaxy M30s de la Samsung, o versiune imbunatatita a lui M30 lansat in luna martie a acestui an. Toata lumea vorbeste despre zvonurile lansate cu privire la telefoane din gama premium si oamenii par din ce in ce mai interesati de smartphone-uri care le depasesc bugetul, chiar si salariul lunar in unele cazuri. Insa exista si o multime de alte telefoane care pot veni cu o serie de functionalitati pretioase care merita atentia noastra. Unul din acestea este Galaxy M30s.

Samsung se pregateste deci intens sa actualizeze Galaxy M30, venind cu o serie de imbunatatiri si modificari. Deoarece acesta este ceea ce numeste lumea un smartphone pentru bugetul redus putem sa afirmam ca nu conteaza schimbarile aduse, acestea nu pot fi chiar atat de impresionante intr-un timp atat de scurt. Insa ne cam inselam afirmand asa ceva.

YouTuber-ul TehnicalGuruji a dezvaluit recent un teaser pentru viitorul Galaxy M30s care evoca o baterie gigant, de 6000 mAh. Chiar daca aceasta informatie este una corecta, aceasta capacitate este una gigant si nu putem sa nu ne intrebam de ce Samsung nu imbunatateste bateria tuturor smartphone-urilor sale sau macar a celor de anul acesta, deoarce nu toate beneficiaza de aceasta baterie. Este dificil sa stim daca acest smartphone va fi in egala masura dotat cu o incarcare rapida ceea ce ar fi un avantaj de apreciat insa este o caracteristica rezervata de obicei aparatelor din gama premium.

Accent pe partea foto. Pentru a termina asa cum trebuie portretul acestui smartphone, SamMobile a reusit sa confirme toate specificatiile materiale. Nu sunt extraordinare stiind deja ca Samsung Galaxy M30 beneficiaza de procesorul Exynos 9610 si propune doua variante, una cu o memorie de 4GB si 64 GB memorie interna si o alta cu 6GB RAM si 128 GB memorie interna. Cea mai interesanta parte se petrece in partea din spate a telefonului, adica ne referim la aparatele foto. Acesta va beneficia de un aparat foto de 48mpx, un senzor de profunzime a campului de 5mpx si un alt senzor de 8mpx. Inca nu avem nicio informatie oficiala cu privire la data lansarii telefonului Samsung Galaxy M30s insa acest lucru s-ar putea intampla in curand deoarece Samsung a postat deja un teaser online ceea ce ne duce cu gandul ca lansarea se apropie cu pasi repezi…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?