0

Fotbal Manager 2018 va introduce o serie de jucători homosexuali

Fotbal Manager, unul din cele mai impotante jocuri la nivel mondial se bucura in momentul de fata de atentia presei internationale. Dezvoltatorul jocului, Sports Interactive, a declarat faptul ca jocul lor este in continua schimbare si doreste sa fie la curent cu evenimentele care se desfasoara in timp real. De aceea, la doar patru luni dupa Brexit, compania americana a anutat ca noul sau joc, varianta din 2017, va include cateva scenarii care vor include problemele prin care vor trece jucatorii in obtinerea vizei atunci cand doresc sa paraseasca Marea Britanie si sa joace la un club din Uniunea Europeana

De asemenea, directorul jocului precizeaza faptul ca varianta din 2018 va avea ceva nou din nou, ceva ce reflecta realitatea. Urmatoarea editie va include ceva nou, jucatorii gay.

Pe baza lor, managerii vor primi o serie de rapoarte si stiri atunci cand jucatorii lor vor iesi in public. De asemenea, clubul de fotbal se va bucura de o usoara crestere a veniturilor datoritata atentiei care se pune in general pe comunitatea LGBT.

Jacobson, creatorul jocului, a declarat pentru BBC ca stie ca exista la momentul actual multi jucatori de fotbal care sunt homosexuali si tin acest lucru ascuns, iar el intelege aceste lucruri. Insa prin noua varianta vrea sa demonstreze ca nu este mare lucru sa iti dezvalui adevarata placere sexuala, de aceea a decis sa faca aceasta noua modificare. Bineinteles, acesta a mai precizat ca jucatorii gay vor fi generati de catre joc, nu vor fi fotbailisti reali. Jucatorii creati pentru a fi homosexuali isi vor anunta public sexualitatea, vor iesi in cluburi, iar spre deosebire de jucatorii adevarati, ei nu vor putea sa dea in judecata cretorii jocului.

Exista cateva avertisemente, iar el se asteapta ca jocul sa fie interzis in anumite tari acolo unde homosexualitatea este ilegala. Insa noul Fotbal Manager 2018 va avea doar o schimbare digitala care va schimba identitatea sexuala a unui jucator fictiv, iar acesta functie nu va afecta capacitatea jucatorului in timpul jocului. Pe baza noii versiuni a jocului, dezvoltatorii vor sa dea curaj fotbalistilor sa nu se mai ascunda si sa se simta liberi cu sentimentele pe care le au.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *