Filme cu durata de patru ore

Sunt lungi dar sunt foarte bune…

Zack Snyder’s Justice League ne propune 4 ore si 2 minute cu super-eroi. O versiune total diferita fata de Justice League lansat in cinematografe in 2017. Iata cateva filme cu o durata de 4 ore.

Once Upon a Time in America (1984)
. O versiune Extended Director’s Cut are o durata de 4 ore si 11 minute. Ultimul film al lui Sergio Leone ne vorbeste despre viata mafiotului David Aaronson poreclit Noodles, pe o durata de 40 de ani, incepand din 1930. Un film bun, marcat de prezenta lui Robert De Niro care ofera unul din cele mai bune roluri ale sale.

The Best of Youth (2003). The Best Youth vorbeste despre parcursul a doi frati, Nicol si Matteo incepand cu anul 1960. Viata lor este marcata de evenimente importante precum inundatiile din Florenta din anul 1966, infruntarile dintre studenti si politie din 1968, criza politica a anului 1970, etc. Pentru a evoca astfel de evenimente este necesara o durata de 5 ore si 58 de minute.

The Return of the King (2003), versiunea lunga. Aceasta versiune mai lunga beneficiaza de o durata de 4 ore si 23 de minute.

Love Exposure (2008). Love Exposure poate fi considerat o mica exceptie deoarece are o durata de doar 3 ore si 57 de minute. Cu toate acestea, o versiune Extended a fost difuzata si editata in Japonia. Durata sa totala este de 4 ore si 35 de minute. Love Exposure este un film excelent care vorbeste despre un tanar care cauta cu disperare atentia tatalui sau. In aceasta cautare a sa face cunostinta cu o fata si va incerca sa o scoata pe aceasta dintr-o secta.

Cleopatra (1963). Filmul a beneficiat de un buget nebun, de 44 de milioane de dolari. Cleopatra este unul din cele mai scumpe filme din istorie dar si unul din cele mai lungi, cu o durata de 4 ore si 3 minute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?