9

Facebook: poze fără cap

Vad des asta, fete, copile de astea de 15-16 ani, care tot isi pun poza fara fata, ba cu abdomenul, ba cu fundul, in speranta ca poate poate le baga si pe ele cineva in seama.

Da’ bineinteles nu poze cu ele, ca in momentul respectiv nu erau epilate si nu aveau nici chilotii buni. Poze luate de pe net, dar selectate in asa fel, incat sa semene cu fizicul lor cat de cat. Si se mai gasesc pampalai de astia, mai redusi mintali ca ele, care se gasesc sa lase comentarii de apreciere si copilu’ bineinteles multumeste.

Fetelor, se da o data click 2 pe imagine si dupa “Cautati imaginea cu Google” si imediat, se vede ca poza aia se mai gaseste in multe alte locuri. Deci nu mai fiti fraiere, faceti-va un selfie ca tot e la moda si mai bine puneti-l pe ala pe Facebook.

PS: Scuze pentru titlu, dar nu mi-a venit nimic mai bun.

tumblr_mfita4qUxl1s19hlko1_500

Admin

9 Comments

  1. Titlul e bun. Datorită lui am ajuns aici.
    Pun şi ele nişte poze, ce contează că nu sunt poze cu ele? Nu îşi dă nimeni seama. :))

  2. Am si eu destule in lista. Si mai amuzant este ca ele isi imagineaza ca lumea considera ca el sunt dragute. Si la pozele “fara cap” au 100 de like-uri, iar la cele simple-selfieuri au 2 amarate. Material de l**a.
    Nasol de mine ca am 100-200 si n-am poze “fara cap”. Poate lumea considera ca sunt un dragut.

  3. off-topic
    Ma gandeam zilele trecute ca ar trebui sa faci un review la GoPro.Dupa cum bine se stie de ceva timp,e cea mai versatila,sa zic asa,camera de actiune din lume.Ce zici? Ai putea?

  4. Intr’o vreme se purtau pozele cu talpile picioarelor … nu am inteles nici atunci ideea.

Comments are closed.