Cum tratezi infecțiile urinare?

Infectiile urinare pot fi ceva neplacut, mai ales cand apar in momente nepotrivite. Exista mai multe remedii pe care va trebui sa le ai in vedere atunci cand apar aceste dureri, astfel vei fi sigur ca le vei domoli si te vei simti mult mai bine.

In cele ce urmeaza iti voi prezenta o serie de metode cu rol in prevenirea aparitiilor infectiilor urinare. Un prim lucru pe care ar trebui sa-l faci este sa bei mai multa apa. O buna hidratare te va pune mereu pe picioare daca suferi de aceasta problema.

Eficiente in acest caz mai sunt si sucurile de fructe. Un astfel de suc, disponibil acum pe piata si fiind in sezon este sucul de merisoare. Acest suc stimuleaza organismul sa lupte impotriva infectiilor combatand bacteriile.

Un alt lucru pe care va trebui sa-l faci pentru a fi sigur ca vei reusi sa indepartezi aceste probleme este consumul unui numar mare de alimente foarte bogate in vitamina C. Astfel de alimente pot fi fructele de padure dar si legumele sau fructele de culoare verde. Un supliment de vitamina C este mereu binevenit, conferind o protectie majora impotriva acestor probleme.

Alte lucruri pe care le-ai mai putea face pentru a preveni sau chiar trata aceasta problema sunt evitarea cafelei sau consumului de mancare condimentata. De asemenea, un alt lucru care ar putea favoriza aparitia infectiilor urinare este fumatul, de aceea cel mai bine este sa renunti la acest obicei.

Alti factori care intarzie vindecarea sunt bauturile carbogazoase dar si indulcitorii artificiali. Alte lucruri pe care le-ai mai putea face pentru a te simti mai bine si pentru a grabi vindecarea ar fi sa renunti la mancarurile dulci, inlocuindu-le cu alimentele bogate in fibre, ce sunt o optiune mult mai sanatoasa, avand rol in usurarea digestiei.