Cum stă treaba cu Windows 10

A apărut Windows 10 de câteva zile și pot să vă spun că e superb. Nu se compară cu versiune de preview, dacă ați avut ocazia să le încercați. Download-ul a durat destul de mult, instalarea a mers destul de repede. Am înțeles că Microsoft nu a avut probleme cu serverele în prima zi, când s-a băgat multă lume pe el, ceea ce e bine. Dar eu tot nu îmi explic de ce a durat atât să se ia.

Nimic nu se mai blochează, start-ul merge fără probleme. În preview erau versiuni la car enu se deschidea. Nu am avut nicio eroare sau crash până acum, iar jocurile merg minunat. Se mișcă mai bine ca Windows 8.1 și mult mai bine decât vechiul 7. Da, e deja vechi.

Deși e atât de bun, am ales să-l țin lângă 7. Sunt ceva mai șceptic. Nu am încredere în produsele oferite atât de gratuit. Atât de bune. Oricum e prea repede, cine știe ce buguri or mai fi și nu vreau să risc cu vreun virus sau hacker. Voi trece imediat ce apare primul update major la el și chiar sper să o facă repede.

Interfața arată superb. Nu se compară cu windows 8 sau 8.1, care aveau acea interfață Metrou groaznică. Cortana e grozavă. Efectele sunt frumoase. Ceea ce nu îmi place ar fi design-ul pătrățăs, cum arată file explorer-ul, la 7 fiind perfect și faptul că nu pot amâna update-urile, decât momentul când să se facă restart.

Astea sunt mai mult mofturi, ce pot să zic. Este un sistem de operare grozav și sunt convins că va avea succes. Voi ați trecut la el? Dacă da, ce părere aveți. Este ceva nou, arată bine și e bun. Are toate atu-urile necesare din punctul meu de vedere, vă sugerez să-l încercați și voi, cât e cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *