1

Cum să tratăm celulita acasă

Majoritatea femeilor sunt familiarizate cu problemele estetice de primă mână, cum ar fi celulita. Această deficiență poate și trebuie să fie combătută! Cu această declarație, orice femeie care este obișnuită să se îngrijească de ea va fi de acord.

În saloanele de înfrumusețare este oferită o întreagă listă de proceduri diferite, de la impachetari la diferite tipuri de masaj care ajută la rezolvarea problemei celulitei. Cu toate acestea, acest dezavantaj poate fi tratat la domiciliu. Sunt de acord că puține își pot permite proceduri scumpe la salon.

Spre disperarea multor femei, trebuie spus că lupta împotriva celulitei necesită mult efort și timp, iar rezultatele nu vor fi observate din prima. A scapa de acest defect estetic instantaneu este imposibil! Acest inamic trebuie sa fie atacat din toate părțile. O abordare integrată a rezolvării problemelor oferă rezultate bune.

Ce fel de metode puteți utiliza acasă pentru a face apariția celulitei mai puțin vizibila?

Primul și cel mai eficient mijloc este exercițiul fizic. Datorită exercițiilor fizice zilnice, nu numai că veți reduce manifestările problemei, ci veți obține și o formă mai bună și veți deveni mai încrezătoare în sine.

Un astfel de exercițiu este următorul:

  • Luați o poziție situată pe stomac, vă puteți pune capul pe mâini. Când inhalați, ridicați piciorul în sus cât mai mult posibil. Cu cât este mai mult ridicat, cu atât este mai bine. La expirație trebuie sa fie mai putin ridicat. Ridicați și coborâți piciorul într-un ritm lent. Repetați același lucru pentru al doilea picior. Sarcina ta este să faci 20 de ridicari pe fiecare picior.

Al doilea remediu pentru celulită este o dietă sănătoasă. Gândiți-vă la necesitatea unei diete. Cele mai frecvente manifestări ale celulitei se găsesc la femeile supraponderale. Totuși, o respingere completă a grăsimii este nedorită. Acest lucru poate afecta negativ starea pielii.

Alegeți grăsimile naturale. Reduceți aportul de carbohidrați. Renunțați complet la dulciuri. Sprijiniti-va pe legume și fructe. Excepția este reprezentata de cartofi. Amintiți-vă că fructele trebuie consumate separat de alte feluri de mâncare. Nu consumati prea multe alimente înainte de culcare. Cel mai bine este să aveți ultima masă cu două-trei ore înainte de a vă culca. Nu uitați de nevoia de a consuma lichide, în funcție de starea sănătății dumneavoastră, desigur. Rata recomandată este de 30 ml de apă per 1 kg de greutate.

Al treilea remediu este reprezentat de cremele anticelulitice, gelurile și scruburile. Puteți folosi atât produse cumpărate, cât și facute la domiciliu, cu adăugarea de cafea, sare de mare, uleiuri esențiale.

Cu toate acestea, rețineți că fără primele două metode, a treia nu o sa funcționeze. A treia metoda ajută la strângerea, tonifierea, înmuierea pielii pe zonele problematice ale corpului, dar pentru a elimina celulita, trebuie sa fie combinată cu o dietă, exerciții regulate și auto-masaj.

Dacă abordați serios problema celulitei și conectați toate măsurile menționate mai sus, primele rezultate pot fi așteptate o lună mai târziu. Dacă vă completați metodele de acasă cu proceduri la salon, lucrurile vor merge chiar mai bine și veți uita în curând de pielea cu aspect de coajă de portocală inestetică pe picioare și șolduri!

Admin

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *