Cum să-ți promovezi afacerea cu ajutorul internetului

Lucrând într-un domeniu destul de interesant am avut plăcerea de a cunoaşte şi de a colabora cu destul de mulţi aşa-zişi oameni de afaceri sau, altfel spus, diverşi CEO ai unor companii mari cât şi la diferite mici întreprinderi.

Dat fiind faptul că am stat la masă cu atâţia oameni pot spune că am învăţat destul de multe metode prin care-ţi poţi promova afacerea cu ajutorul internetului, care e tot mai folosit în zilele noastre, aşa că după ce am mai petrecut câteva ore informându-mă, fiindcă e musai ca sfaturile să fie corecte, am ales să scriu o listă cu câtev metode prin care să-i faci reclamă afacerii tăle folosindu-te de internet.

• Site al afacerii – unul dintre pilonii de susţinere, fără de care nu ar putea fi puse în practică metodele de mai jos, este site-ul afacerii tale. Dacă ai un magazin online, fă-i şi un shop online şi aşa mai departe.

• Advertoriale – după ce ai făcut ca la carte un site al afacerii e timpul să plăteşti câţiva bloggeri mari care să publice câteva advertoriale care îţi vor garanta un plus al afacerii.

• Backlink-uri – o altă metodă bună de publicitate este cumpărarea de backlink-uri (în blogroll şi aşa mai departe).

• Site-uri de socializare – ideal ar fi şi creearea unei pagini a afacerii pe un site mare de socializare iar cu puţin timp petrecut cu postarea pozelor şi al statusurilor un număr destul de mare de oameni va afla de afacerea ta.

Dacă bussiness-ul tău merge destul de prost însă tu crezi că ai făcut totul ca la carte, mai verifică odată dacă te-ai ocupat aşa cum trebuie de promovare, care de altfel este un lucru foarte esenţial în dezvoltarea unei afaceri, fiindcă fără reclamă nu vei avea succes oricât de bună ar fi afacerea ta. Promovându-ţi bussiness-ul atât cât trebuie şi având o afacere de calitate atunci succes-ul va veni garantat. Dacă vei sta degeaba nimeni nu te va ajuta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?