0

Cum am ales mobilierul de birou

Cu totii stim cat de important e ca biroul tau sa fie amenajat exact cum iti place tie deoarece asa vei fi mai productiv si iti vei putea petrece cat mai mult timp lucrand fara sa ai dureri de spate.

De curand m-am mutat si a trebuit sa-mi regandesc biroul. De data asta am avut mai mult spatiu la dispozitie pentru birouri directoriale fiindca m-am mutat intr-un apartament putin mai mare decat cel vechi.

Primul lucru pe care l-am facut inainte de a merge la un magazin de mobila a fost sa ma gandesc exact cum vreau sa fie amplasate toate obiectele de mobilier din birou si sa fac masuratorile necesare.

E important sa stii inca dinainte de a cumpara mobila unde vei pune fiecare obiect. Sa te gandesti unde va sta biroul, daca ai destul loc si pentru un scaun mare si confortabil dar si unde vei pune niste canapele pentru birou pe care sa te relaxezi cand iei o pauza de la munca pe calculator.

Dupa ce am avut toata ”schita” si masuratorile in minte am mers intr-un magazin mare de mobila si, dupa multe ore petrecute acolo, am plecat acasa cu absolut fiecare lucru de care aveam nevoie pentru noul meu birou.

Partea cea mai interesanta pentru mine cand am facut cumparaturile a fost, bineinteles, alegerea unor scaune manageriale pe care eu si cativa colegi ne vom petrece multe ore, stand in fata calculatorului.

Ideea principala atunci cand iti alegi un scaun pentru birou este, daca ma intrebi pe mine, confortul.

Daca ai nevoie de un scaun dar petreci la birou doar o ora, doua pe zi atunci nu trebuie sa iti bati capul prea mult cu aceasta alegere. Daca esti genul de persoana care sta peste 8 ore la birou atunci alegerea unui scaun este una foarte importanta pentru ca nu vrei sa te alegi cu dureri de spate dupa o zi de lucru.

Cel mai bine este sa mergi intr-un magazin de mobila si sa testezi chiar tu mobila pe care vrei sa o cumperi.

Totdata, recomand si sa citesti niste review-uri pe net pentru a afla ce parere au ceilalti oameni care au cumparat produsul respectiv. Acest lucru s-ar putea sa iti influenteze destul de mult decizia.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *