1

City-Break în Sintra

Sunt unele locuri care par a exista doar in imaginatia noastra, cu toate acestea, ele chiar exista, amintindu-ne parca de perioada copilariei. Un astfel de loc colorat si inedit este Sintra, un oras din Portugalia pe care ar trebui neaparat sa il vizitati. Daca mergeti intr-un city break in Lisabona, ar trebui sa includeti si Sintra in lista voastra de lucruri de facut, acest oras fiind unul inedit.

Palatul Pena din Sintra este rezumatul palpabil al basemlor, acest palat fiind unul contruit in stil romantic in secolul al XIX-lea. Pretul biletului de intrare in acest palat va fi diferit, in functie de locul pe care doriti sa-l vizitati. Acest castel rivalizeaza cu Neuschwanstein din Bavaria, pretul biletului fiind diferit, in functie de perioada in care veti dori sa vizitati castelul. Acest palat se afla pe une dintre colinele din Sintra, iar aici se poate ajunge usor cu autobuzul 434. Acest palat a fost candva resedinta familiei regale, el regasindu-se in patrimoniul UNESCO.

Resedinta aceasta deosebita ascunde numeroase secrete pentru turistii dornici de aventura. Prin gradinile sale veti putea gasi simbolurile cavalerilor templieri, dar si pe cele ale alchimiei si masonilor. Semnificatia gradinilor pare si ea sa fie desprinsa dintr-un basm.

Cel mai important element al acestui castel este Fantana Initiatica, acest loc mistic fiind unul special si inedit, care va va captiva imediat ce il veti vedea, Aceasta fantana reprezinta simbolul ceremoniei initiatice a cavalerilor templieri. Ea va va inita sigur imaginatia, iar imediat ce veti ajunge aici, veti fi suprinsi de frumusetea acestei fantani cu adevarat speciale.

In Sintra, veti putea vizita si centrul sau pitoresc, stradutele aflandu-se in panta. Aici veti gasi o multime de restaurante traditionale, dar si diverse magazine cochete. Nu va dura mult timp sa parcurgeti acest oras de la cap, la coada, iar pe stradutele orasului veti regasi atmosfera portugheza pe care toata lumea o indrageste atunci cand ajunge aici.

Sunt foarte multe de vazut si veti putea vizita totusi obiectivele care va intereseaza intr-un ritm relaxant. Este mai bine sa vizitati orasul cat mai devreme, acest lucru insemnand ca va trebui sa fiti matinali. Indiferent de anotimp, alegeti o zi calduroasa si insorita pentru a urca la palat. Nu uitati sa va luati sandvisuri cu voi pentru a nu cheltui prea mult cu mancarea in oras. Luati-va o incaltaminte comoda si inarmati-va cu pofta de a vizita acest oras inedit din Portugalia.

Admin

One Comment

  1. Salut !
    Nu stiu daca aici trebuie sa postez,insa e legat de filme. De ce nu se vad diacriticele in subtitrarile unor filme.Le vinzionez in vlc,setez la optiuni subtitrare limba romana insa nu merg,se vad aiurea.De exemplu la serialul flash descarcat de pe 123movies free.Stiti vreo solutie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *