Cele mai frumoase insule secrete din lume

Îți place soarele, plaja, relaxarea și marea? Îmi imaginez că răspunsul la toate aceste întrebări este Da. Am găsit pentru tine câteva din cele mai frumoase insule secrete din lume. Europa în special posedă bijuterii necunoscute de turiști.

Madeira. Incă mai puțin cunoscută de turiști, Madeira este insula ideală pentru tine dacă te afli în căutarea unei insule paradisiace cu un suflet, o istorie și o viață de noapte animată. Madeira își va surprinde turiștii cu istoria sa tulburătoare și manifestări inedite precum Carnavalul, Sărbătoarea Florilor și multe altele.

Samos. Situată între Turcia și Grecia, insula Samos reprezintă un melanj de două culturi, una mai bogată decât alta. Pe scurt, un concentrat excepțional de istorie, cultură și arhitectură pe o insulă cochetă.

Corfu. Această insulă grecească impregnată cu stil francez și italian este pur și simplu superbă. Centrul orașului Corfu reprezintă un concentrat de străduțe sinuoase în stil napolitan și posedă o vegetație luxuriantă, peisaje extrem de colorate. Cireașa de pe tort? Achilleion, palatul conceput de împărăteasa Sissi a Austriei.

Lanzarote. Dacă îți dorești să petreci o vacanță pe o insulă cu peisaje vulcanice atipice, Lanzarote este ideală pentru tine. Aici, natura a creat un spectacol impresionant. Această insulă spaniolă face parte din arhipelagul Canare, a patra ca mărime din acest arhipelag.

Menorca este o altă insulă spaniolă plină de golfuri sălbatice de toate mărimile. Ideală pentru o vacanță relaxantă la plajă. Chiar dacă este mai puțin turistică ca sora sa mai mare, Mallorca, este un loc minunat. A fost declarată de Unesco rezervă a biosferei și îmbină natură, cultură și plaje. Chiar și în sezon de vârf la Menorca turiștii se pot relaxa pe o plajă izolată. Plaje frumoase, peisaje indilice, golfuri numeroase, stațiunile ferite de aglomerație și mesele luate în aer liber fac din Menorca o insulă unică.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?