Cele mai bune infuzii pentru a scăpa de grăsimea localizată la nivelul abdomenului

Chiar dacă detestăm ca grăsimea să se acumuleze în anumite părţi ale corpului, nu trebuie să uităm un lucru. Aceasta are două finalităţi atunci când vine vorba despre organism. Este cea care acţionează pe post de izolant termic şi ca o rezervă de energie.

Însă, grăsimea ar trebui să fie repartizată la noi în corp în mod echitabil şi echilibrat. În plus, trebuie să ştii că în general, grăsimea se acumulează la nivelul abdomenului. Pe de o parte nu este deloc estetică iar pe de altă parte poate cauza probleme de sănătate.

Dar grăsimea localizată la nivelul abdomenului poate să fie eliminată cu ajutorul unui regim alimentar adaptat, cu exerciţii de aerobic sau cu câteva infuzii care pot fi de mare ajutor.

Infuziile sunt un adjuvant pentru un regim alimentar sănătos, variat şi echilibrat, în care trebuie să incluzi şi grăsimi sănătoase precum peştele albastru.

Infuzia de Hibiscus. Este una din cele mai bune plante naturale pentru a slăbi şi pentru a obţine un abdomen plat. Este foarte bogată în antioxidanţi, este cea care poate elimina grăsimea, poate reînnoi ţesuturile şi întări muşchii.

Infuzia cu scorţişoară şi cu dafin. Dafinul este o plantă foarte digestivă care nu lasă gazul să se acumuleze în stomac. Astfel, abdomenul nu se va mai inflama. Iar scorţişoara este un aliat perfect pentru slăbire deoarece are o acţiune puternică atunci când vine vorba despre arderea de grăsimi. În plus, menţine stabil nivelul de zahăr din sânge.

O infuzie pe bază de lămâie. Un alt ajutor de preţ pentru arderea de grăsimi este lămâia, deoarece reduce inflamaţia din zona abdomenului fie din cauza unei indigestii, fie din cauza grăsimii acumulate.

O infuzie cu seminţe de in şi de aloe vera. Seminţele de aloe vera conţin un nivel foarte important de fibre, de mare ajutor pentru a accelera metabolismul şi a elimina grăsimile. Iar planta aloe vera este cea care te va ajuta să reglezi tranzitul intestinal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?