Cele mai brutale seriale SF sau horror pe care le poți vedea pe Netflix

Tehnologia poate sa fie cel mai rau dusman al nostru si aceste povesti Netflix ne pot confirma toate temerile.

Into The Night. In acest serial de origine belgiana, sfarsitul lumii soseste atunci cand soarele rasare. Un lucru care, dintr-un motiv ciudat, pare sa fie cauza mortii a diverse persoane, o lume care are drept singura salvare obscuritatea.

Love, Death And Robots. Este vorba despre o colectie de scurt metraje unde animatiile sunt vedete. Prezinta diverse teme de comedie si povesti, SF sau horror pentru a arata ca povestile animate au loc intr-o noua era in care totul este posibil.

Biohackers. Este un thriller produs in Germania care are elemente SF si de tehnologie futurista. Serialul ne prezinta o studenta la medicina Mia Akerlund, care se inscrie la cursurile unei profesoare revolutionare care vrea sa se foloseasca de diversele tehnologii pentru a trata diverslee maladii si a transforma oamenii. Dar Mia nu este acolo doar pentru a invata.

The Innoncents. Este un serial 123movies one de origine britanica unde se imbina horrorul, fantasticul si SF-ul. Povestea ne-o prezinta pe Harry si pe June doi adolescenti care fug de familiile lor pentru a putea fi impreuna, dar povestea lor de dragoste este intrerupta atunci cand ea descopera ceva incredibil- are puterea de a se metamorfoza.

Stranger Things. Preferatul tuturor, Stranger Things este deja un clasic Netflix. Povestea are loc intr-un mic oras din Indiana unde aparitia unei misterioase fete, Eleven si disparitia lui Will Buyers duce un grup de prieteni sa dea peste un laborator unde au loc cele mai brutale experimente.

To The Lake. Este un serial de origine rusa, unul din preferatele lui Stephen King. Aventura incepe cu un misterios virus care este detectat la Moscova si face ca frontierele sa fie inchise. Un barbat isi va lua insa familia si va incerca sa traverseze un teritoriu plin de pericole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *