0

Ce să pun într-un bagaj

Atunci când trebuie să plecăm într-un concediu sau pur și simplu ne mutăm cu serviciul pentru o perioada scurtă de timp, suntem nevoiți să pregătim un bagaj cât mai mic, dar care să cuprindă cât mai multe lucruri de care vom avea nevoie. Primul lucru de care ar trebui să ținem cont este că trebuie să pregătim acest bagaj cu cel puțin o zi înaintea deplasării, altfel riscăm să omitem să ne punem în bagaj lucruri importante de care avem nevoie. Mai există și extrema cealaltă în care ne punem mai multe lucruri de care avem nevoie și mobilitatea acestui bagaj devine din ce în ce mai greoaie.

Categorii de lucruri pe care trebuie să le punem în bagaj

Lenjerie intimă

Dacă suntem plecați pentru mai multe zile sau chiar și pentru o singură zi, dar care presupune să ne schimbăm sau să facem măcar un duș, lenjeria intimă nu trebuie să lipsească. Am pus această categorie prima deoarece ține de sănătatea noastră și modul în care ne simțim.

Produse cosmetice

Fie că vorbim de geluri de duș, șampon, parfumuri sau antiperspirante, aceste produse trebuie să fie prezente în bagajul tău de deplasare. Știu că este posibil să găsim și la hotel câteva monstre de șampon și săpun, dar nu sunt de cea mai bună calitate.

Hainele potrivite sezonului

Dacă deplasarea are loc vara, nu are rost să umplem bagajul de haine groase. Este adevărat, există posibilitatea ca vremea să se schimbe, dar o singură bluză sau un hanorac mai gros este suficient. De asemenea, nu trebuie să uităm de pijamale sau ceva haine mai comode în care putem dormi.

Încărcătoare

Încărcătorul telefonului este un accesoriu de care avem nevoie zilnic și nu ocupă mult loc în bagajul tău. În cazul în care aveți și un laptop, aveți grijă ca încărcătorul acestuia să fie prezent, de asemenea, în bagaj.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *