Ce informații se pot găsi pe site-ul cineMAGia și cum arată acesta?

CineMAGia.ro este deja un site consacrat in ceea ce priveste atat programele TV, cat si recomandarile despre cele mai bune filme. De regula, cei care doresc sa se uite la televizor acceseaza acest site, pentru a afla in doar cateva momente ce urmeaza sa ruleze a doua zi. Cum arata site-ul?

Categorii
Pe site-ul mai sus mentionat exista o serie de categorii foarte interesante pe care le internautii o pot accesa, pentru a afla tot ce isi doresc. Filme, Programe cinema, TV, Timp liber, In curand, Trailer, Stiri, Concursuri, Box Office, Dvd, Mobil, Club si Forum: acestea sunt toate categoriile disponibile pe pagina Web. Important de precizat este faptul ca fiecare categorie este impartita in subcategorii, pentru a veni in sprijinul celor care cauta o informati anume!

Aplicatiile momentului
Imediat sub bara care indica toate categoriile de pe site, internautii vor vedea intotdeauna mesaje prin care sunt incurajati sa descarce aplicatia CineMAGia, care este disponibila pe toate tipurile de device-uri mobile!

Premierele saptamanii
Pentru ca cei de la CineMAGia vor ca publicul lor tinta sa fie mereu foarte informat, pe pagina principala exista intotdeauna detalii despre premierele saptamanii in materie de filme! Acestea pot fi studiate prin deschiderea fiecarei optiuni in parte si astfel se poate citi sinopsisul sau se poate urmari trailerul.

Programul Cinema
In partea dreapta, iubitorii de cinema pot gasi intotdeauna programul disponibil in cinematografele din intreaga tara! Astfel, ei pot alege mult mai simplu si mai usor filmul pe care doresc sa il vada. De asemenea, biletele pot fi cumparate foarte usor online, pentru ca nimeni sa nu mai astepte la cozile infernale din cinematografe!

Informatii utile
Pentru a veni in ajutorul pasionatilor de filme, cei de la CineMAGia au realizat in partea de jos a site-ului cateva sectiuni foarte interesante. Acestea sunt: Filme pe genuri, Filme noi, Actori populari, Premiere Cinema, In curand la cinema si Filme noi in SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *