Care sunt cele mai în vogă destinații ale momentului?

In timp ce noi ne pregătim încetul cu încetul de venirea sezonului rece iar zilele sunt din ce în ce mai scurte, soarele din ce în ce mai timid, sudul Europei este în continuare estival.
Care sunt cele mai în vogă destinații ale momentului în care poți profita de razele soarelui ?

Insulele Dodecaneze, Grecia. Micuțele insule grecești situate în partea de sud sunt încă însorite în această perioadă a anului. Trebuie să profiți neapărat de plajele paradisiace. Rhodos este cea mai mare și cea mai cunoscută din aceste insule, cu Lindos, frumoasa sa capitală. Nu se lasă mai prejos nici insulele Symi, Fourni și Patmos. Pe oricare ai alege-o vei avea parte de un sejur de neuitat.

Roma, Italia. Octombrie este luna ideală pentru vizitarea Romei. In această perioadă este cald și frumos și vei avea ocazia să faci un selfie la Fontana si Trevi, unde, la sfârșit de vară, lumina soarelui vine cu un plus de magie.

Mauritius, Oceanul Indian. In Octombrie, pe insula Mauritius se instalează primăvara. Florile înfloresc, peisajul este sublim. Fără să uităm de animalele ce se fac auzite din pădurea tropicală.

Iordania. Iordania este una din cele mai primitoare țări din Orientul Mijlociu, cu siturile sale arheologice spectaculoase. Trebuie să vizitezi neapărat Petra, orașul roman Jerash, marea Moartă, marea Roșie și deșertul în care îți poți petrece noaptea într-o tabără de beduini. Luna Octombrie este ideală pentru vizitarea Iordaniei deoarece soarele este încă prezent pe cer pentru a ilumina stâncile de culoarea roz din Petra.

Sevilia, Spania. Una din cele mai în vogă destinații ale momentului este Sevilia. Octombrie este luna ideală pentru un sejur. Aerul proaspăt și mai rece decât în sezonul estival este ideal pentru vizitarea orașului. Din punct de vedere cultural, Sevilia dispune de o mulțime de atracții, galerii de artă și monumente de vizitat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?