Călătorie cu Ergobaby

Ce faci atunci cand doresti sa calatoresti, dar ai cu tine un bebelus? Sunt multe metode prin care iti poti face calatoria mai placuta, bucurandu-te de ea alaturi de cel mic. Multe mamici refuza sa plece in vacante, in special datorita celui mic.

 Pentru parintii mai activi, venirea bebelusului nu inseamna neaparat o perioada lipsita de activitate. Prima intrebare, atunci cand vine vorba despre calatoria alaturi de bebelus este ce alegi intre un carucior sau un marsupiu.

 Cariciorul este foarte folositor pana la varsta de 5-6 luni, dupa aceasta varsta ar trebuyi gasite si alte solutii pentru purtarea copilului. Atunci cand ai un carucior si doresti sa vizitezi locuri mai frecventate de turisti, s-ar putea sa se intample sa fii incurcat de acesta. In prima instanta puteti incerca un wrap elastic. Cu toate acestea, un astfel de wrap devine destul de inutil dupa un timp, atunci cand bebelusul incepe sa se miste mai mult.

 Ergobaby este o optiune destul de ok. Cu un astfel de marsupiu, poti purta bebelusul in spate, in loc de rucsac, mai ales pentru traseele de trekking. Ergobaby poate fi purtat in 3 moduri, atat in fata, cat si in spate, dar si pe sold.

 Lucrul util cand vine vorba despre Ergobaby este faptul ca acesta are o curea atasata de corp, ce-i ofera stabilitate si echilibru mult mai bun, pentru o perioada mult mai lunga de timp. Ergobaby inlocuieste cu succes un rucsac de munte cu cadru, oferindu-ti ocazia de a face trekking fara nici un fel de problema. Acesta este si foarte rezistent, iar centura pentru solduri are un sistem de siguranta suplimentar.

Bebelusul adoarme de obicei cand este plimbat cu Ergobaby, iar protectia pentru soare si vand este foarte eficienta, facand fata cu brio unei ploi marunte.