3

Avantajele utilizării unei tablete

In prezent, datorita dezvoltarii continue din domeniu tehnologic, toata lumea dispune de cel putin un smartphone. Avand in vedere ca aceste device-uri pot fi achizitionate in diferite modele, forme si marimi, multi oameni considera ca tabletele nu le-ar folosi cu nimic in plus. Gresit! Mai jos exista o lista a celor mai importante avantaje ale utilizarii unei tablete!

  • Filmul preferat: oricand si oriunde

Telefoanele mobile de tip smartphone pot fi utilizate pentru urmarirea a diferite videoclipuri in autobuz, in tren, in metrou sau in avion, insa adevarul este ca ochii obosesc foarte repede atunci cand sunt solicitati sa priveasca un ecran micut. Cu ajutorul unei tablete, oricine se poate bucura de filmul preferat pe un ecran de o dimensiune potrivita. Astfel, vizionarea filmului devine o adevarata placere!

  • O alternativa perfecta pentru laptop

Un alt avantaj al utilizarii unei tablete este ca ea reprezinta o alternativa perfecta pentru un laptop sau pentru un calculator personal. Acest device poate fi utilizat pentru trimiterea unor mesaje importante, pentru modificarea fotografiilor, vizionarea unui film si chiar pentru o lectura placuta. Mai mult, tableta este usoara si poate fi pusa fara probleme in geanta unei femei sau intr-un rucsac micut.

  • Conexiune la Internet

Toate tipurile de tablete pot fi conectate la Internet. Utilizatorii nu trebuie decat sa achizitioneze o cartela cu Internet sau un abonament, in functie de cat de mult au nevoie sa foloseasca Internetul pe tableta. In plus, acest device poate fi conectat si la Wi-fi, iar intr-o era in care majoritatea centrelor comerciale, aeroporturile si cafenelele ofera clientilor user-ul si parola de la reteaua de Internet, totul devine mai simplu!

Lista avantajelor nu se opreste insa aici: videoconferintele cu cei dragi sunt mai usoare cu ajutorul tabletelor, la fel ca si redactarea a diferite documente importante. In plus, exista baterii externe pentru aceste tipuri de device-uri, cu ajutorul carora utilizatorii le pot folosi pentru o perioada mai indelungata!

Admin

3 Comments

  1. Tabletele sunt perfecte atat pentru caltorii cat si pentru utilizarea de zi cu zi, de exemplu, daca esti la o cafenea si vrei de exemplu sa citesti ziarul, nu prea o sa vrei sa faci asta pe telefon deoarece este prea mic si nici pe laptop ca ocupa prea mult spatiu, asa ca alternativa perfecta este o tableta..

    • Inteleg perfect ce spui, Bogdan! Si mie imi place sa imi citesc presa atunci cand beau o cana de cafea si in acelasi timp sa nu ocup toata masa.

  2. Atunci cand calatoresc, o fac in mare parte din timp pe avion si cum laptopul nu are loc pe masa, prefer sa folosesc tableta pentru a ma uita la seriale, pot spune ca il iubesc pe inventatorul acesteia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *