1

Asortarea ținutei cu încălțămintea în funcție de culoare

Una din cele mai mari gafe pe care le vedem si la vedetele cunoscute de televiziune consta in alegerea unor culori nu tocmai potrivite, in ceea ce consta asortarea tinutei cu incaltamintea si cu accesoriile pe care acestea le aleg. Si chiar daca acest lucru este chiar cunoscut, multe femei inca fac aceasta greseala, ceea ce inseamna ca pur si simplu, informatiile exacte privind acest aspect inca au ramas nedeslusite. Din acest motiv, ar fi bine sa citesti cat mai multe despre tot ceea ce reprezinta acest lucru si care in aceste situatii nu te avantajeaza absolut deloc.

Analizand putin recomandarile designerilor care mereu fac recomandari si de cele mai multe ori chiar bune, am reusit sa culeg cateva informatii foarte importante si care fac referire la culoarea tinutei si ce s-ar potrivi cu aceasta, pantofii fiind cei mai vizati in acest caz. De aceea, fii curioasa si citeste informatiile pe care ti le-am pregatit.

Asortarea colorii tinutei cu incaltamintea


Galbenul, reprezinta pentru orice femeie o modalitate prin care se pot afirma calitatiile feminine pe care acestea le au. Fie ca vorbim de tinuta sau de accesoriile sale indiferent de tipul lor, ar fi indicat sa ai in vedere cu ce se potriveste galbenul. Fiind o culoare dedicata femeilor destul de tinere, acestea pot adopta o rochie chiar provocatoare, insa este necesar sa fie asortata cu un albastru, negru sau chiar alb, care este cea mai recomandata culare secundara in acest caz. Chiar daca varietatea nu este una foarte mare, totusi, nu vei avea probleme in ceea ce consta alegerea unei tinute complete.

Rosul, este o alta culoare despre care doresc sa mentionez, in acest articol. Aceasta fiind culoarea care reprezinta feminitatea, este o alegere foarte buna pentru orice femeie, indiferent de varsta. Albul si negrul din nou pot fii accesorizate la aceasta culoare si pe langa acestea rozul este o alta alegere, chiar indrazneata ar spune unele femei. Spre exemplu, poti opta pentru un machiaj cu o tenta de roz si o rochie medie intr-un rosu aprins, aceasta fiind o alegere foarte inspirata. Chiar si in cazul pantofilor, poti opta pentru un roz, chiar daca nu se prea gasesc in aceasta nunanta, varietatea combinatiilor fiind una foarte mare dupa cum observi.

Si chiar daca albastrul nu este tocmai culaorea care sa reprezinte o femeie, vei putea totusi sa atragi toate privirile cu aceasta nuanta. Alaturi de albastru, poti opta pentru niste accesorii care tind catre nuantele neutre, precum maroul sau negru. Cea din urma, este de departe cea mai cunoscuta si din acest motiv ar trebui sa ai acest aspect in vedere. In ultimii doi ani, s-a preconizat chiar faptul ca albastrul va reprezenta pentru femei urmatoarea culoare care sa le reprezinte, din acest motiv ar trebui sa te axezi si tu pe acest lucru. Am observat si faptul ca, majoritatea jeansilor de tip barbatesc pentru femei au un albastru inchis, negrul sau albul fiind inlaturate, acestea fiind uneori mult prea feministe si de aceea, albastrul cu siguranta reprezinta o alegere foarte buna.

Admin

One Comment

  1. Din punctul meu de vedere, multe fete vor sa atraga atentia mai mult decat este necesar si folosesc diferite culori care sunt mult prea puternice si efectiv nu se potrivesc. Mereu lucrurile simple au fost mai de bun gust si aici este la fel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *