1

Apple a introdus o nouă serie de emojiuri

Emojurile sunt acele semne pe care le punem noi atunci cand interactionam cu alte persoane prin intermediul retelelor de socializare sau prin mesajele private. Aceste emojiuri nu sunt tocmai noi, ele sunt evolutia emoticoanelor clasice pe care majoritatea dintre noi le-am cunoscut pe Yahoo Messenger si nu am incetat sa le folosim nici in ziua de astazi, cu toate ca serviciul companiei americane a murit de ani de zile.

Aceste emojiuri evolueaza de la o luna la alta, aparand in continuare tot mai multe pentru a se reprezenta cat mai bine toate starile fizice sau emotionale prin care trec utilizatorii. Practic, la momentul actual, cu ajutorul emojilor putem transmite un mesaj care sa fie inteles de interlocutor fara sa folosim nici macar un cuvant.

Datorita acestui fapt, cei de la Apple, o data cu lansarea update-ului pentru iOS, la versiunea 11.1 au venit cu aproximativ 70 de emoji noi. Unele dintre noile emiji includ o fata zgomotoasa, un vampir, un sandwich, o sirena, un arici si o scoala chinezeasca. Unele emojiuri au fost optimizate special pentru imbunatatirea designului lor, iar odata ce sistemul de operare a fost actualizat la versiunea specificata, noile selectii de emojiuri vor fi disponibile pe tatatura noastra, iar daca trimitem unei persoane care nu a facut actualizarea, aceasta, din pacate, nu va putea sa vada intr-un mod corespunzator ceea ce am trimis.

De asemenea, pe langa emojiuri, Apple a mai lanast o serie de gesturi multitasking pentru tehnologia 3D Touch. Pe langa, acestia se lauda ca au adus imbunatatiri sistemului, au facut o serie de actualizari la sistemul de securitate si ca acum este aproape imposibil sa extragi date sensibile si informatii personale dintr-un iPhone.

Acestea fiind spuse, daca nu ati facut inca actualizarea la noul iOS 11.1, cel mai indicar ar fi sa o faceti acum, pe langa securitatea sporita a telefonului per total, va veti bucura si de noile emojiuri care sunt de-a dreptul dragute si utile pentru utilizatori. Dupa actualizare, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa deschideti un mesaj si sa folositi tastatura, cu siguranta veti zambi la vederea noilor emojiuri.

Admin

One Comment

  1. Tehnologia 3D touch mi se pare impresionanta si personal m-a facut sa o folosesc zi de zi, avand o gramada de short-cut-uri si facandu-ne treaba mai usoara, iar acum ca am aflat de noul update sunt nerabdator sa il fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *