Apa cu oțet și bicarbonat de sodiu, un miracol pentru sănătate

Oţetul şi bicarbonatul de sodiu sunt folosite de foarte multă vreme în tot felul de remedii naturale tradiţionale. Remedii foarte eficiente atât pentru frumuseţe cât şi pentru sănătate. Sunt produse foarte eficiente pe care toată lumea ar trebui să le aibă pe lângă casă.

Oţetul şi bicarbonatul de sodiu se pot folosi pentru a curăţa casa, pentru spălarea dinţilor sau părului dar nu numai. Vei afla de ce un amestec preparat cu cele două ingrediente este cea mai bună idee pentru sănătatea ta.

De ce ar trebui să combini bicarbonatul de sodiu cu oţetul de mere? Iată două produse cu un pH opus, adică unul este un aliment alcalin, altul este acid. Deci consumarea unei băuturi pe baza lor nu are efecte nocive asupra sănătăţii. Te vei putea bucura astfel de toate beneficiile acestui remediu fără să vii cu mai mult acid pentru organism, un organism care suferă deja din cauza alimentaţiei sau a proastelor obiceiuri.

Oţetul de mere este foarte sănătos, un ingredient care poate purifica şi revitaliza organismul în acelaşi timp. Conţine vitaminele A şi B, acizi graşi esenţiali, enzime şi un nivel foarte ridicat de minerale.

Care sunt cele mai importante proprietăţi ale acestui remediu?

– te ajută să elimini toxinele datorită nivelului ridicat de sulf şi acţionează direct asupra ficatului, ajutându-te să metabolizezi mai uşor grăsimile.
– este un diuretic eficient, adică te ajută să elimini lichidele în exces din organism.
– poate ameliora starea florei intestinale.
– reduce nivelul de colesterol, de trigliceride şi de acid uric.
– previne crampele musculare datorită nivelului ridicat de minerale.
– calmează infecţiile urinare.
– calmează tusea şi durerile de gât.
– combate hiperaciditatea gastrică şi o elimină imediat. În plus, poate preveni sau trata ulcerul gastric.
– are grijă de frumuseţea pielii, a părului şi a unghiilor datorită vitaminelor şi mineralelor pe care le conţine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?