0

Amazon Prime Video

Incepand cu jumatatea lunii decembrie 2016, Amazon Prime Video este prezent si pe plan local. Aceasta este una dintre cele mai bune vesti primite de catre cei care doresc sa il urmareasca pe Keremy Clarkson in show-ul sau ”The Grand Tour”.

Romania face parte din cele 200 de tari in care serviciul Amazon Prime Video s-a extins intr-un timp nu foarte lung. Acesta este un progres destul de remarcabil pentru serviciul de straming video al Amazon pentru ca pana acum putin timp acest serviciu era disponibil doar in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Austria si Japonia.

Scopul Amazon Prime Video este sa transforme streaming-ul sau video intr-un rival pentru Netflix care este prezent in doar 130 de tari.  Amazon Prime Video poate fi urmarit, atat pe PC, smartphone, dar si pe smart TV, iar pentru cei care doresc sa vizioneze in mediul offline, continutul streaming-ului poate fi descarcat.

In cazul celor care doresc sa experimenteze acest serviciu, primele 7 zile o sa fie gratuite, dupa aceste 7 zile costul abonamentului in primele 6 luni o sa fie 2.99 Euro, iar dupa primele 6 luni, costul abonamentului o sa urce pana la 5.99 Euro lunar.

The Grand Tour prezinta costuri destul de ridicate pentru ca emisiunile redate sunt dezvoltate intern de catre o companie americana. Ca si Netflix, care este disponibil in Romania, Amazon Prime Video nu ofera aceleasi show-uri care sunt si in Statele Unite ale Americii.

Chiar daca Prime Video nu prezinta aceleasi evenimente ca si in celelalte state, totusi este un progres destul de mare pentru ca s-a reusit implementarea acestui streaming video si in tarile noastre, iar persoanele care o sa decida sa il foloseasca nu o sa fie dezamagiti nici macar o secunda ca au ales sa faca asta.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *