2

Am încercat și eu Mac OS

Intotdeauna am fost fan Apple, intotdeauna mi-a placut simplitatea produselor lor. Sunt fan iPhone si consider iOS cu mult peste Android, de aceea mi-am zis sa imi pun Mac OS pe laptopul meu. Stiam ca e destul de greu sa pui sistemul celor de la Apple pe un produs care nu e a lor, dar am zis ca merita sa incerc.

Dupa vreo 2 ore, aveam un laptop functional, cu Mac OS X Mountain Lion instalat pe el si eram foarte incantat, dar dupa vreo cateva minute de “cercetare” a sistemului, mi-am dat seama ca lipsesc multe drivere, care nu prea stiam cum sa le instalez. Am mai verificat eu cate ceva pe acolo, ca dupa vreo ora, sa revin la Windows 7.

Linux-ul e interesant si in comparatie cu Ubuntu, Mac-ul parea sa mearga foarte, foarte bine. Daca nu as avea unele programe pe la facultate care merg doar pe Windows, probabil as trece la Mac, dar momentan raman la clasicul Windows.

Admin

2 Comments

  1. Initial mi-am luat iMac pentru ca exista o serie de programe pentru Mac ce nu se gasesc pentru Windows sau sunt portate pe Windows si n-au exact aceeasi functionalitate.
    Dupa ce am inceput sa lucrez exclusiv de pe Mac am ajuns la concluzia ca-i mult peste Windows, motiv pentru care in momentul de fata nu l-as schimba pentru nimic altceva.

Comments are closed.