8

Al doilea blog

De ceva timp, ma tot gandesc la o schimbare si anume, la crearea unui blog, mai personal, caruia sa ii acord mult mai multa atentie, decat celui vechi. Dupa cum spune si titlul articolului, acesta este al doilea meu blog, dupa gorbyblog.eu. Voi continua activitatea si pe celalalt, dar noul blog va avea parte de toata atentia mea.

Aici, va fi coltisorul meu din online, unde voi putea sa scriu orice si sper, ca o data cu trecerea timpului, in jurul blogului, sa se formeze si o mica comunitate. Multi poate o sa ma intrebe, daca nu puteam posta astfel de articole pe vechiul blog. Raspunsul e da, as fi putut, dar m-am decis ca din gorbyblog.eu, chiar sa fac un blog generalist, in toata puterea cuvantului, un blog unde voi scrie de toate.Aici insa, va fi total diferit, fiindca toata atentia mea, va fi indreptata catre acest blog.

Deocamdata sunt la inceput cu acest blog, dar incetul cu incetul, sper sa apara cititori fideli, care vor vizita acest blog, macar o data pe zi. Si ca sa nu uit, puteti gasi blogul si pe Facebook, aici.