Ai auzit de tendința statement sleeves?

Fiecare sezon nou vine cu lotul său nou de tendinţe, unele mai frumoase ca celelalte. Dacă în această vară ai adoptat cele mai girly culori, sandalele cu franjuri sau topurile cu umerii goi, trebuie să ştii că în toamna sau iarna ce vine există o nouă tendinţă pe care trebuie să mizezi şi care te va face să ieşi în evidenţă cu siguranţă. Este vorba despre statement sleeves.

Mânecile foarte evazate, bufante, XXL sau supra-dimensionate sunt cele care îţi vor conferi un plus de stil în orice circumstanţe.

Deci dacă vrei să atragi atenţia asupra ţinutelor tale, nu trebuie să mizezi totul pe un decolteu adânc sau pe o pereche de pantofi cu toc foarte înalt. Braţele sunt cele care te vor ajuta să te pui în valoare în acest nou sezon.

Dacă ai văzut de ceva vreme încoace peste tot celebrul hashtag #StatementSleeves, mai ales pe reţelele sociale precum Instagram, care afişează din ce în ce mai multe poze cu cele mai frumoase cămăşi, geci sau pulovere cu mâneci XXL, cu siguranţă că ai fost şi tu tentată de tendinţă.

Mâneci oversize, de liliac, clopot sau cu volănaşe… ai de unde alege atunci când vine vorba despre gusturi şi stiluri. Fie că ai un stil trendy şic, preppy sau unul mai clasic, mai minimalist, frumoasele statement sleeves sunt cele care te vor pune în valoare cu şic şi cu eleganţă fără să îţi pierzi identitatea atunci când vine vorba despre modă.

Deci pentru a face senzaţie în viaţa de zi cu zi, poţi miza pe o rochie neagră cu mânecile foarte evazate tip clopot, pe bluză cu mânecile foarte evazate de purtat cu o pereche de blugi şi sub o geacă de piele sau o vestă, dar şi pe un pulover cu mâneci XXL din neopren.

Inspirat în mod clar din stilul seventies, statement sleeves se pot purta în mod clar cu o pereche de blugi mom sau cu o pereche de blugi evazaţi pentru un look casual la fel de frumos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?