4 ținute de achiziționat neapărat pentru a fi mișto la birou

Atunci când revii din vacanţă, concediu sau week-end, zilele de luni sunt sinonime cel mai adesea cu bătăi de cap, mai ales atunci când vorbim despre ţinutele pentru birou. Dacă ai nevoie de inspiraţie pentru toamna anului 2016 atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ţinute de birou, iată câteva idei care să te inspire.

Bussiness girl. Dacă vrei să dovedeşti că eşti regina stilului la birou, trebuie neapărat să porţi un costum. Un ansamblu compus in pantaloni şi sacou asortat este cea mai bună alegere. Nu uita că pantofii pot înveseli ţinuta. Poţi miza fie pe culori mai clasice sau mai discrete, fie pe unele mai vii.

Sensual woman. Cine a spus că nu poţi sexy şi senzuală la locul de muncă? Poţi purta o fustă foarte scurtă cu sandale cu toc şi o geacă de piele. Nuanţele de albastru deschis sunt cea mai bună alegere pentru noul sezon. Sau un costum sexy în întregime din piele.

It’s Friday. În unele locuri, vinerea este ocazia perfecta de a arbora cele mai frumoase ţinute casual. O pereche simplă de pantaloni sau de blugi mai clasici, un top simplu şi cea mai trendy pereche de bascheţi par să fie alegerea perfectă, chiar şi cele mai celebre bloggeriţe sau vedere aleg să mizeze pe o ţinută de genul acesta. Geaca de piele şi poşeta messenger pot completa de minune ţinuta.

After-work. Adică ţinuta perfectă pentru a ieşi cu fetele în oraş. Alege culori şi piese vestimentare şic. O rochie în tendinţe şi cele mai frumoase tocuri pot să fie alegerea perfectă. O rochie în nuanţe de roşu, evazată, va fi cel mai bine pusă în valoare de pantofi argintii. Dar dacă vrei să fii mai îndrăzneaţă, poţi miza şi pe o geantă galbenă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?