0

3 factori care pot stârni divorțul

In zilele noastre casatoria este o munca din ce in ce mai grea. Insa, sunt anumite lucrurui surprinzatoare care pot face din aceasta munca un haos de nedescris, iar specialistii au identificat niste factori de risc care pot semnaliza faptul ca esti mai aproape de un divort mai mult decat ai tinde sa crezi. Bineinteles, daca te regasesti in unul din cazurile de mai jos, nu inseamna neaparat ca divortezi, insa la fel cum exista niste factori de risc pentru bolile de inima, asa exista si in domeniul relatiilor interumane.

1. Parintii tai au divortat
Conform statisticilor, divortul este mult mai frecvent in randul copiilor care au parintii divortati. Analiza a fost facuta pe un esantion de 20.000 de persoane, iar ca rezultat s-a descoperit faptul ca parintii influenteaza intr-o oarecare masura casatoria pe care o vor avea copiii lor. Vazand ca parintii sunt divortati, copilul la maturitate poate simti nevoia inconstienta de a simti pe propria piele un divort.

2. Obiceiurile cu privire la alcool nu se potrivesc
Daca va bucurati impreuna de o sticla de vin cu siguranta veti avea o noapte perfecta, insa daca sotul/sotia prefera sa ramana treaz, s-ar putea sa provoace anumite probleme in casnicie. Daca este sa ne luam dupa un studiu al unei universitati americane, se pare ca intr-o proportie de 55% din casnicii nu ajung la cea de a zecea aniversara datorita faptului ca o persoana consuma mai mult alcool decat cealalta.

3. Te-ai casatorit de tanar
Cel mai bine ar fi sa te gandeti foarte bine cand decizi sa te casatoresti, mai ales daca te afli la varsta de 20 de ani. Cele mai multe divorturi sunt intre persoanele care si-au inceput relatia din timpul liceului sau facultatii si s-au casatorit in jurul varstei de 20-25 de ani. Nu se stie inca varsta perfecta la care este bine sa te casatoresti, dar conform statisticilor, cei care s-au casatorit in jurul varstei de 32 de ani s-au confruntat cu mai putine divorturi. La 20 de ani esti inca in dezvoltare, iar odata cu trecerea timpului sunt sanse extrem de mari sa ajungi la concluzia ca persoana de langa tine nu mai are calitatiile pe care le cauti la momentul actual.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *