Romania nu e pregatita de nimic

In momentul de fata, Romania nu este pregatita pentru absolut nimic. Nu este pregatita sa plateasca toate salariile la timp, nu e pregatita sa asigure un trai decent pentru toata populatia si nici nu e pregatita sa tina piept naturii.Vedeti si voi cu ce ne confruntam zilele astea. Mor oameni fara adapost, mii de oameni sunt izolati de lume, fiindca cei de sus nu sunt in stare sa dezapezeasca. Masinarii sunt multe, dar am auzit de la cineva ca nu ar fi bani de motorina. Si fiindca nu sunt bani, in judetul Botosani, au fost inchise cca 80% drumuri cred, asta fiind considerata cea mai buna solutie. Nu care cumva sa incerce si ei sa dezapezeasca drumurile, mai bine le inchid si cand se linisteste tot, incep si ei dezapezirea.

O chestie nu am reusit sa inteleg. A nins mult, bun, au ramas sate izolate, inteleg. Tot auzeam spunand ca nu se poate ajunge la ei cu nicio masina. Bun, nu se ajunge cu masini, dar de ce nu folosesc tancuri, ca in 1954?

 

 

Sursa foto: evz.ro

6 comentarii

  1. problema nu ar fi masinariile ci prostia oamenilor.
    daca te uiti mai bine oamenii in gropati in zapada sunt numai acolo unde padurile s’au taiat in prostie… cu natura nu se joaca nici omul nici dracu’
    asa le trebuie daca nu se stiu orpi.

    Bun sau Rau: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *