Durata reclamelor TV

Am pierdut eu ceva? S-a introdus vreo regula sau ceva, in care televiziunile din Romania nu au voie sa dea mai mult de 3-5 minute reclama? Spre surprinderea mea, astazi, cand dupa mult timp am stat si eu in fata TV-ului, reclamele nu au mai fost asa numeroase.

In sensul ca au difuzat 2-3 reclame si au revenit imediat. Ne putem da seama ca se apropie sfarsitul lunii, daca Antena si ProTv-ul nu mai difuzeaza asa multe reclame. Pregatiti-va pentru ce e mai rau!

16 comentarii

 1. Eu știu că era o asemenea lege, să nu fie difuzate reclame mai mult de nu știu câte minute. Norocul meu că nu m-am mai uitat la TV de nu știu când, și nici nu plănuiesc să o fac prea curând având în vedere că ce e pe TV interesant pot să văd și în online, uneori gratis, alteori cu plată.

  Bun sau Rau: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Aveai timp sa mergi la baie, sa faci 2 sandwich-uri, sa le mananci, sa iesi afara pentru putina miscare, acum nici de pe pat nu te mai poti ridica.

 2. N-ai prins ora potrivita, asta e argumentul meu. Urmaresc reclamele dar din pacate nici o reclama nu prea imi atrage atentia, in Romania parca agentiile n-au creativitate cand vine vorba de o reclama tv.

  Bun sau Rau: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. N-ai prins ora potrivita, asta e argumentul meu. Urmaresc reclamele dar din pacate nici o reclama nu prea imi atrage atentia, in Romania parca agentiile n-au creativitate cand vine vorba de o reclama tv.

  Bun sau Rau: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *