Cum fac site-urile din Romania stiri?

Toata lumea stie, ca mare parte din jurnalistii romani sunt de cea mai joasa speta. Ei nu precizeaza niciodata sursa, ca de, ei sunt autorii stirii. Ei au fost primii care au scris-o. Asta vor ei sa credem, dar defapt nu e asa. Multe din stirile pe care le vedeti pe marile site-uri din Romania, sunt luate de pe site-uri de stiri de pe .com.

Dar nu asta vroiam sa zic. Am vazut o tactica noua la anumite site-uri care au conturi pe Facebook. Mai exact, observ ca acele clipuri care starnesc mare interes pe Facebook, care devin virale, sunt imediat subiect de stiri pentru site-urile romanesti de stiri, asta la 2-3 zile, dupa ce au fost postate de altcineva.

Se intampla atatea lucruri in tara asta. Chiar nu au ce scrie?

 


7 comentarii

  1. auzi, stii ce ma enerveaza pe mine? cand ii aud ca e informatie venita pe surse… care surse ba futu-le sursa masii? sursa de la calculator? care sursa? sa zica in pastele masii de unde e scorneala

    Bun sau Rau: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. E o lupta grea care se duce printre „jurnalistii” din Romania. E foarte simpla treaba. Care baga un titlu mai atragator ala castiga. Chiar daca nu a modificat o virgula in acel articol copiat.

    Bun sau Rau: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *