Ce atrage la „Gangnam Style” ?

De cand a aparut PSY- Gangnam Style pe Youtube si  am vazut cum atrage milioanele de vizualizari si o gramada de like-uri. Mi-am pus intrebarea ce atrage la piesa asta. Ce o face asa speciala de a atins un 1 miliard de vizualizari?

Ieri, in aproximativ 2 ore, clipul a trecut de la asta, la asta. Pentru ca astazi, sa observ ca videoclipul a facut vizualizari intr-o zi, cat fac altii intr-o luna, cu o piesa destul de buna. Cam atatea vizualizari avea azi, in timp ce scriam eu articolul.

Ce e special la piesa asta? Ce atrage atatia oameni? Clipul, persoana, limba sau melodia?

20 comentarii

  1. te ba de-aici :)) Despre melodia asta o sa invete copiii tai la istorie cred. Dupa cum vezi, nu se opreste la 1 mld… fac pariu pe cat vreti ca o sa ajunga la 2 mld. Mie imi place pentru ca transmite energie. Fac pariu ca esti lemn la dansat :))

   Bun sau Rau: Thumb up 0 Thumb down 0

 1. Pe mine nu ma atrage cu nimic. Urasc mmelodia, urasc natia lor, urasc faptul ca o melodie scoasa la misto a ajuns atat de sus. Nu merita absolut nimic. Asta arata cata e prostia omeneasca. R.I.P. Einstein!

  Bun sau Rau: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Si daca mai punem la socotelea si cati bani au investiti cei de la casa de productie ca sa cumpere vizualizari o sa constatatm ca nu a avut un asa mare succes zbenguaiala aia de clip

  Bun sau Rau: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *